Drukuj
clock clock icon cutlery cutlery icon flag flag icon folder folder icon instagram instagram icon pinterest pinterest icon facebook facebook icon print print icon squares squares icon
Gofry z mąki pełnoziarnistej

Gofry z mąki pełnoziarnistej

  • Autor: Kasia Stuhr-Błażejewska

Scale

Składniki

1 szkl maki razowej typ 1850 lub 2000

1/2 szkl. pszennej typ 550 

2 łyżeczki proszku do pieczenia 

Szczypta soli 

2 łyżeczki erytrolu 

1/2 łyżeczki ekstraktu wanili 

2 jajka

1/2 szkl oleju 

1 i 1/3 szkl mleka 


Instrukcja

Wszystkie składniki zmiksuj lub dokładnie wymieszaj i piecz w gofrownicy posmarowanej pędzelkiem niewielką ilością oleju.



Notice: Undefined offset: 0 in /home/gxepwcdk/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937