Skip to content
Szukaj
Generic filters
Exact matches only

Działam

dzialam01

8 LIPCA, 2018

Panel dyskusyjny na gali Culinary Innovators

Rosół, pomidorowa, nuggetsy, czasem paluszki rybne i makaron z sosem pomidorowym. Na deser mogą być jeszcze naleśniki z nutellą. Widziałam nawet kiedyś pizzę z frytkami. 8 lipca miałam zaszczyt uczestniczyć wraz z Martinem Gimenezem Castro w panelu na gali Culinary Innovators, podczas którego rozmawialiśmy
o dziecięcym menu w restauracjach.

dzialam02

25 MAJA, 2018

Kampania Mleczne Stałe Zdrowe ZĘBY

Zostałam poproszona o napisanie zaleceń żywieniowych dla kampanii edukacyjnej Mleczne Stałe Zdrowe i zagłębiłam się w temacie połączeń diety i zdrowych zębów. Konferencja prasowa została prowadzona przez Monikę Mrozowską (najpiękniejszy uśmiech). Dr Agat Orzechowska z Kliniki Stomatologicznej ANAM, pomysłodawczyni Programu MSZ oraz ja – dietetyczka programu.

dzialam03

24 MAJA, 2018

“Słodziutki. Biografia cukru”. Spotkanie autorskie

Czyta się ją jak powieść. Jak biografię. Nie bez znaczenia jest fakt, że napisali ją właśnie dziennikarze, autorzy niejednej książki biograficznej. Dariusz Kortko (autor między innymi życiorysu Kukuczki) i Judyta Watoła (wspólnie napisali biografię prof. Zbigniewa Religi).

dzialam04

24 MAJA, 2017

Krzepka bez cukru!

Hurra! Dostałam nagrodę Fundacji Szczęśliwi Bez Cukru – Krzepka bez cukru!

dzialam07

6 LUTY, 2017

Brain food w Radisson Blu

Brain food opiera się na produktach głównie lokalnych i świeżych, przede wszystkim pełnoziarnistych, warzywach i owocach oraz rybach. Przy okazji wprowadzania tego programu, miałam okazję popróbować serwowanych tam dań i przeprowadzić wykład, na temat znaczenia prawidłowej diety dla naszego zdrowia.

Działam

dzialam01

8 LIPCA, 2018

Panel dyskusyjny na gali Culinary Innovators

Rosół, pomidorowa, nuggetsy, czasem paluszki rybne i makaron z sosem pomidorowym. Na deser mogą być jeszcze naleśniki z nutellą. Widziałam nawet kiedyś pizzę z frytkami. 8 lipca miałam zaszczyt uczestniczyć wraz z Martinem Gimenezem Castro w panelu na gali Culinary Innovators, podczas którego rozmawialiśmy
o dziecięcym menu w restauracjach.

dzialam02

25 MAJA, 2018

Kampania Mleczne Stałe Zdrowe ZĘBY

Zostałam poproszona o napisanie zaleceń żywieniowych dla kampanii edukacyjnej Mleczne Stałe Zdrowe i zagłębiłam się w temacie połączeń diety i zdrowych zębów. Konferencja prasowa została prowadzona przez Monikę Mrozowską (najpiękniejszy uśmiech). Dr Agat Orzechowska z Kliniki Stomatologicznej ANAM, pomysłodawczyni Programu MSZ oraz ja – dietetyczka programu.

dzialam03

24 MAJA, 2018

“Słodziutki. Biografia cukru”. Spotkanie autorskie

Czyta się ją jak powieść. Jak biografię. Nie bez znaczenia jest fakt, że napisali ją właśnie dziennikarze, autorzy niejednej książki biograficznej. Dariusz Kortko (autor między innymi życiorysu Kukuczki) i Judyta Watoła (wspólnie napisali biografię prof. Zbigniewa Religi).

dzialam04

24 MAJA, 2017

Krzepka bez cukru!

Hurra! Dostałam nagrodę Fundacji Szczęśliwi Bez Cukru – Krzepka bez cukru!

dzialam07

6 LUTY, 2017

Brain food w Radisson Blu

Brain food opiera się na produktach głównie lokalnych i świeżych, przede wszystkim pełnoziarnistych, warzywach i owocach oraz rybach. Przy okazji wprowadzania tego programu, miałam okazję popróbować serwowanych tam dań i przeprowadzić wykład, na temat znaczenia prawidłowej diety dla naszego zdrowia.