Działam
8 LIPCA, 2018
Panel dyskusyjny na gali Culinary Innovators
Rosół, pomidorowa, nuggetsy, czasem paluszki rybne i makaron z sosem pomidorowym. Na deser mogą być jeszcze naleśniki z nutellą. Widziałam nawet kiedyś pizzę z frytkami. 8 lipca miałam zaszczyt uczestniczyć wraz z Martinem Gimenezem Castro w panelu na gali Culinary Innovators, podczas którego rozmawialiśmy
o dziecięcym menu w restauracjach.
25 MAJA, 2018
Kampania Mleczne Stałe Zdrowe ZĘBY
Zostałam poproszona o napisanie zaleceń żywieniowych dla kampanii edukacyjnej Mleczne Stałe Zdrowe i zagłębiłam się w temacie połączeń diety i zdrowych zębów. Konferencja prasowa została prowadzona przez Monikę Mrozowską (najpiękniejszy uśmiech). Dr Agat Orzechowska z Kliniki Stomatologicznej ANAM, pomysłodawczyni Programu MSZ oraz ja – dietetyczka programu.
24 MAJA, 2018
“Słodziutki. Biografia cukru”. Spotkanie autorskie
Czyta się ją jak powieść. Jak biografię. Nie bez znaczenia jest fakt, że napisali ją właśnie dziennikarze, autorzy niejednej książki biograficznej. Dariusz Kortko (autor między innymi życiorysu Kukuczki) i Judyta Watoła (wspólnie napisali biografię prof. Zbigniewa Religi).
24 MAJA, 2017
Krzepka bez cukru!
Hurra! Dostałam nagrodę Fundacji Szczęśliwi Bez Cukru – Krzepka bez cukru!
6 LUTY, 2017
Brain food w Radisson Blu
Brain food opiera się na produktach głównie lokalnych i świeżych, przede wszystkim pełnoziarnistych, warzywach i owocach oraz rybach. Przy okazji wprowadzania tego programu, miałam okazję popróbować serwowanych tam dań i przeprowadzić wykład, na temat znaczenia prawidłowej diety dla naszego zdrowia.
Działam
8 LIPCA, 2018
Panel dyskusyjny na gali Culinary Innovators
Rosół, pomidorowa, nuggetsy, czasem paluszki rybne i makaron z sosem pomidorowym. Na deser mogą być jeszcze naleśniki z nutellą. Widziałam nawet kiedyś pizzę z frytkami. 8 lipca miałam zaszczyt uczestniczyć wraz z Martinem Gimenezem Castro w panelu na gali Culinary Innovators, podczas którego rozmawialiśmy
o dziecięcym menu w restauracjach.
25 MAJA, 2018
Kampania Mleczne Stałe Zdrowe ZĘBY
Zostałam poproszona o napisanie zaleceń żywieniowych dla kampanii edukacyjnej Mleczne Stałe Zdrowe i zagłębiłam się w temacie połączeń diety i zdrowych zębów. Konferencja prasowa została prowadzona przez Monikę Mrozowską (najpiękniejszy uśmiech). Dr Agat Orzechowska z Kliniki Stomatologicznej ANAM, pomysłodawczyni Programu MSZ oraz ja – dietetyczka programu.
24 MAJA, 2018
“Słodziutki. Biografia cukru”. Spotkanie autorskie
Czyta się ją jak powieść. Jak biografię. Nie bez znaczenia jest fakt, że napisali ją właśnie dziennikarze, autorzy niejednej książki biograficznej. Dariusz Kortko (autor między innymi życiorysu Kukuczki) i Judyta Watoła (wspólnie napisali biografię prof. Zbigniewa Religi).
24 MAJA, 2017
Krzepka bez cukru!
Hurra! Dostałam nagrodę Fundacji Szczęśliwi Bez Cukru – Krzepka bez cukru!
6 LUTY, 2017
Brain food w Radisson Blu
Brain food opiera się na produktach głównie lokalnych i świeżych, przede wszystkim pełnoziarnistych, warzywach i owocach oraz rybach. Przy okazji wprowadzania tego programu, miałam okazję popróbować serwowanych tam dań i przeprowadzić wykład, na temat znaczenia prawidłowej diety dla naszego zdrowia.