Szukaj
Generic filters
Exact matches only

Katarzyna Błażejewska-Stuhr

5 komentarzy

  1. Franka
    1 maja 2020 @ 13:24

    A ja z czarnej soczewicy przygotowałam gołąbki. Zamiast mięsa dodałam do ryżu soczewicę, podsmażoną cebulkę i różne przyprawy, troszkę kurkumy ,pieprzu i soli. Zawinęłam to w zblanszowane liście białej kapusty. Całe danie posypałam koprem i zieloną cebulką dodałam przecieru pomidorowego, podgotowałam i delikatnie zapiekłym. Danie cudowne, delikatne, sycące.

  2. Franka
    1 maja 2020 @ 13:39

    To jeszcze raz ja, chciałabym dodać, że użyłam młodej wiosennej kapusty, jej smak jest tak delikatny, że świetnie komponuje w tym daniu.

    • kach
      3 maja 2020 @ 11:23

      Nie ukrywam, że taki opis powoduje u mnie ślinotok! 🙂 Spróbuję!

  3. Kasia
    1 listopada 2020 @ 22:20

    Wybrałam ten przepis na mój debiut w przyrządzaniu czarnej soczewicy. To był strzał w 10! przepysznie, to tofu i majeranek, super połączenie.

    • Kasia Stuhr-Błażejewska
      3 listopada 2020 @ 09:27

      Cudownie! Jakże miło mi to czytać 🙂


Notice: Undefined offset: 0 in /home/gxepwcdk/public_html/wp-content/plugins/cardoza-facebook-like-box/cardoza_facebook_like_box.php on line 937