2 komentarze

  1. f-cia
    14 maja 2020 @ 12:34

    Pani Kasiu, ja te makarony (groszek, soczewica, ciecierzyca, czarna fasola,oraz gryczany) dodaję tylko do zup (choć często) bo są dla mnie i dzieci w smaku bardzo takie mączyste… niestety same z masłem czy oliwą czy nawet sosem pomidorowym nas nie zachwycają, ale za to w zupach super je zagęszczają i podnoszą wartość odżywczą i sytość po takiej zupie. Próbowałam makaronów z Biedronki i z Lidla. Może są jakiejś innej firmy takie nie mączne…? Ewa

    Reply

    • Kach
      15 maja 2020 @ 11:35

      Polecam bardzo firmę Fabjańscy. Z biedronki jadłam chyba soczewicowy…. ale rozciapał się w połowie czasu gotowania 🙂

      Reply

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.